Home > Allmänt > Valdebatt Biskopsgården 1 september

Valdebatt Biskopsgården 1 september

August 26th, 2010 Leave a comment Go to comments

3 val, 2 block, 1 röst
Valet är ditt! Din röst räknas! Du gör skillnad!
Även för dig som är utländsk medborgare och bara kan rösta i 2 val: kommunal- och regionval
Hämta affisch här
Hämta affisch här-med panelen

Paneldebatt med lokala kandidater
Onsdag 1 september, kl.18:00
Folkets Hus, Vårväderstorget 3, Biskopsgården

(med kandidater till kommunfullmäktige)

I panelen:
Maria Berntsson (#2 kommunlistan), Kristdemokraterna
Karin Greenberg (#1 regionlistan), Centerpartiet
Agneta Granberg (#3 regionlistan), Moderaterna
Jahja Zeqiraj (#3, kommunlistan), Socialdemokraterna
Ulf Kamne (#4 kommunlistan), Miljöpartiet
Marie Lindén (#1, kommunlistan), Vänsterpartiet
Jasenko Selimovic (#2 Riksdagslistan) Folkpartiet

Arrangörer:
Immigranternas Riksförbund, Folkets Hus Biskopsgården, Biskopsgårdens bibliotek och Immigrant-institutet i samarbete med projektet Libraries for all –ESME

Categories: Allmänt Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software