Home > Allmänt > Haiti – katastrof eller århundradets chans?

Haiti – katastrof eller århundradets chans?

November 18th, 2010 Leave a comment Go to comments

I mötesserien Nyfiken på…? från Glokala Sjuhärad ska vi nu presentera Haiti, ett av världens fattigaste länder. Inför det stundande presidentvalet i det jordbävnings- kolera- och nu också orkandrabbade Haiti får vi lyssna till musikern och Haiti-kännaren Sten Källman, Göteborg.

Annika Jonsson från Herrljunga som arbetat med norska Prosjekt Haiti kommer också att medverka. Vi serverar dessutom en enkel måltid med haitisk inspiration.
Plats: Immigrant-institutet, Katrinedalsgatan 43, Borås
Tid: Onsdagen den 24 november 2010 kl.18.30 – 20.30
Anmälan: Anmäl dig gärna till Miguel Benito migrant@immi.se, 033-136070

Alla är välkomna!!!
Glokala Sjuhärad
Medarrangörer:
Immigrant-institutet, Studieförbundet Vuxenskolan

Tid
18.30 till 20.30    
Plats
Immigrant-institutet, Katrinedalsgatan 43, Borås, Hela Sjuhärad    
Organisation
Föreningen Glokala Sjuhärad

Kontaktperson
Åke Widfeldt (ake.widfeldt@telia.com)

Categories: Allmänt Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software