Home > Allmänt > Föreläsning om Immigrant-institutets historia

Föreläsning om Immigrant-institutets historia

February 1st, 2011 Leave a comment Go to comments

Lördagen den 12. februari kl 14

är alla intresserade välkomna till Immigrant-institutet för att höra Miguel Benito, institutets föreståndare under många år och den enda av institutets grundare som ännu finns kvar i medlemskåren, berätta om

VARFÖR OCH HUR IMMIGRANT-INSTITUTET GRUNDADES och om
HUR INSTITUTET HAR LYCKATS ÖVERLEVA UNDER 38 ÅR.

Miguel Benito kommer i nära framtid att flytta från Sverige. Den 12 februari har de intresserade ännu möjlighet att höra en som var med när Immigrant-institutet blev till.

Inträde: 50 kr inkl. kaffeservering under pausen.

Arr. Immigrant-institutet, Katrinedalsgatan 43, 504 51 Borås.
Tel. (033) 136070, fax (033) 136075, www.immi.se, migrant@immi.se

Categories: Allmänt Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software