Home > kultur, seminarier > Migration och integration

Migration och integration

seminarium:
Migration och integration. De samtida politiska, sociala, ekonomiska och kulturella utvecklingarna
Plats: Kista Träff – Stockholm
Datum: söndag den 29 maj 2011
Tid: 09.00-18.15
Hämta programmet här

Seminariet föregås av en kulturkväll:
Upplev den kulturella rikedomen på Afrikas horn!
Plats: Kista Träff – Stockholm
Datum: lördag den 28 maj 2011
Tid: 19.00-24.00

Afrikas Horn är en mångkulturell region där ca 110 miljoner invånare bor. Regionen sträcker sig från den västra öknen i Darfur i västra Sudan till Röda havets kust i Djibouti, Aden bukten och stilla havets kust i Somalia. Och från höglandet i Eritrea i norr till den rika savahnnan i södra Etiopien. Denna variation är en källa till en rik kultur som binder regionen samman. Under en kväll kommer du att uppleva en del av den mångkulturella rikedomen på Afrikas horn, med bland annat musik och dans från Somalia, Sudan, Etiopien och Eritrea.

Org: Nätverket för fred på Afrikas hörn

Categories: kultur, seminarier Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software