Home > seminarier > Rasism och främlingsfientlighet

Rasism och främlingsfientlighet

August 15th, 2011 Leave a comment Go to comments

Välkommen till
Skyddsvärnets seminarium
Tisdag 20 september 2011 kl.13-16
RASISM OCH FRÄMLINGSFIENTLIGHET
Ett gemensamt ansvar för de ideella organisationerna är att aktivt hävda människovärde och tolerans.
Rollen som röstbärare och opinionsbildare för samhällets utsatta har en lång tradition inom skyddsvärnets verksamhet.
PROGRAM
13.00-13.10 Inledning
Gunnar Engström, styrelseordförande i Föreningen
Skyddsvärnet i Stockholm
13.10-14.10 Så arbetar regeringen mot rasism och främlingsfientlighet
Jasenko Selimovic, statssekreterare hos integrationsminister Erik Ullenhag, Arbetsmarknadsdepartementet
14.10-14.40 Kaffe
14.40-16.00 Rasismens olika ansikten i Sverige – att identifiera och motverka
Jonathan Leman,utbildare och journalist på tidskriften EXPO
Tidskriften Expo grundades för att motverka extremhögerns och vit makt-kulturens framväxt i skolor och
bland ungdomar. Expo antog en plattform som var strikt partipolitiskt obunden med syftet att: värna demokrati och yttrandefrihet mot rasistiska, antisemitiska och totalitära tendenser i samhället.
Plats: ABF-huset, Z-salen, Sveavägen 41 i Stockholm
Kostnad: gratis
Anmälan: senast 15 september till e-post:
seminarium@skyddsvarnet.se
Bekräftelse: skickas ut

Categories: seminarier Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software