Home > Immigrant-institutet > Tvåspråkiga sagostunder

Tvåspråkiga sagostunder

November 2nd, 2011 Leave a comment Go to comments

Tvåspråkiga sagostunder HT 11
Till förskolor, dagbarnvårdare och föräldrar Välkomna till höstens tvåspråkiga sagostunder
För barn 3-6 år

Se Bockarna Bruse dramatiseras av förskolebarn

Torsdag 3 november kl 10-11 på svenska& persiska
Torsdag 10 november kl 10-11 på svenska & turkiska

I Folkets Hus Biskopsgården, Vårväderstorget 3
Välkomna med er anmälan till Gülüzar Tuna och Tina Tornsvala E-post
Tvasprakiga_sagostunder@hotmail.com Salen rymmer 80 personer. Först till kvarn!
Sagostunderna är ett samarbete mellan Immigrant-institutet, förskolor i Göteborg, Biskopsgårdens bibliotek och Folkets Hus Biskopsgården
Med stöd från Västra Götalandsregionen Konst och Kulturutveckling och Göteborgs stads kulturnämnd

Klicka på bilden nedan för affisch:

Categories: Immigrant-institutet Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software