Home > Allmänt, Immigrant-institutet > Invandrarforum 26 november 2011

Invandrarforum 26 november 2011

November 7th, 2011 Leave a comment Go to comments
Invandrarforum 26 november 2011 i Stockholm
 
Tema: Invandrarnas inkludering i samhället.
Tid: kl 10-16
Plats: ABF-Huset, Sveavägen 41, Hedénsalen
 
Mötets program börjar nu ta form.
 
Förmiddag:
Miguel Benito, chef för Immigrant-institutet,
presenterar några av de milstolpar som uppnåtts under närmare fyrtio år, och de hinder vi möter för en positiv framtidsutveckling.
 
Amil Sarsour, ordförande i SIU, Uppsala,
presenterar ett treårigt lyckat projekt Integration 2030 bland invandrarorganisationer i Uppsala.
 
Eftermiddag:
Debatt kring frågor om invandrarnas politiska roll, arbetsmarknaden, skolan, invandrarnas roll i en globaliserad värld.
 
Mötet avslutas kl 16.
Deltagandet är gratis. Anmälan till irf@immi.se
Därefter bjuds deltagarna till en
Kulturkväll (Sing for Peace) – 26 nov 17:00 -24:00 Kista Träff?
 
Nätverket för Fred på Afrikas Horn bjuder till en kulturkväll med musik och poesiläsning från Afrikas Horn. Sing for Peace är en årlig kulturkväll som syfar till att minska konflikter i regionen genom kultur och musik. 
 
 
Categories: Allmänt, Immigrant-institutet Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software