Home > kultur, seminarier > Biblioteken och antirasismen

Biblioteken och antirasismen

February 24th, 2012

Föreningen Bibliotek i Samhälle, BiS, inbjuder till

BiS-salong tisdag den 6 mars kl 18
på Arbetarrörelsens arkiv och bibliotek, Upplandsgatan 4, Stockholm
(T-banestation T-Centralen)

BiS-salongen är ett samtal med mingel och tilltugg under avslappnade former, denna gång med rubriken
*Biblioteken och antirasismen: Vad gör vi, vad kan vi göra och vad bör vi göra?*

Som utgångspunkter för samtalet presenteras texter av Nick Jones, föräldraledig bibliotekschef i Huddinge, och Nino Dawod, platsansvarig bibliotekarie vid Sävjabiblioteket, Uppsala. Läs deras texter på BiS hemsida: http://foreningenbis.com

Fri entré!

Categories: kultur, seminarier Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software