Home > seminarier > Vad kan vanliga medborgare göra när asylsökandes människorätt kränks?

Vad kan vanliga medborgare göra när asylsökandes människorätt kränks?

March 9th, 2012

Torsdagen den 15 mars kl. 19.00

Vad kan vanliga medborgare göra när asylsökandes människorätt kränks?

Agneta Pleijel berättar om Etikkommissionen som arbetar för mänskliga rättigheter i asylprocessen.
Författaren Agneta Pleijel presenterar initiativet Etikkommissionen, som arbetar för mänskliga rättigheter i asylprocessen. Efteråt blir det diskussion och eventuellt bildande av ett lokalt nätverk kring dessa frågor.

Så här skriver Agneta Pleijel i ett brev där hon berättar om kommissionens arbete:
Vi ser detta också som ett upplysningsarbete i en tid när restriktiviteten ökar för asylsökande i hela Europa, särskilt från icke-europeiska länder. De fall Etikkommissionen framför allt vill upplysa om och verka för är svårt sjuka barn, åldringar som inte tillåts stanna hos sina barn i Sverige, kvinnor som våldtagits och deras barn.

Mer information hittar du här: www.etikkommissionenisverige.se

Plats: Röda Rummet, Kulturhuset, Borås
Tid: 19.00 – 21.00

FRI ENTRÉ

Hämta affisch här
Detta är ett samarrangemang med Borås stadsbibliotek och Glokala Sjuhärad.

Categories: seminarier Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software