Home > Allmänt > Nybyggare behövs!

Nybyggare behövs!

April 6th, 2012

Med rubriken i fokus bjuder Tillväxtverket och Stiftelsen IFS, Internationella Företagarföreningen i Sverige, gemensamt in till en konferens och förhoppningen är att just du har möjlighet att närvara.
Plats: Clarion Sign Hotel,
Östra Järnvägsgatan 35,
Norra Bantorget, Stockholm
Tid: 31 maj 2012, klockan 10.00–15.00
Senaste anmälningsdag: 15 maj
Antalet platser är begränsat
Anmälan:
Länk till anmälan. Konferensen är kostnadsfri

Bland andra medverkar Tillväxtverkets generaldirektör, Christina Lugnet, Per Bolund, ekonomisk-politisk talesperson (mp) och Per Åsling, ekonomisk-politisk talesperson (c).
Idag drivs närmare 85 000 företag av personer med utländsk bakgrund och tillsammans sysselsätter de närmare en kvarts miljon arbetsföra människor. Ändå finns det i dagens Sverige inte en självklar inställning till att lika möjligheter ökar tillväxten. Varför?
Det är en av många frågor som kommer att diskuteras. Regeringen har de senaste åren ökat sina satsningar gentemot målgruppen och på konferensen presenteras undersökningar vilka åtgärder och verktyg som efterlyses för att Nybyggare ska få samma möjligheter.
Vi träffar dessutom tidigare års vinnare av priset ”Årets Nybyggare” som Kung Carl XVI Gustaf delar ut varje år på Kungliga Slottet, samt de kommuner som blivit uppmärksammade för sitt arbete i hur man underlättar för företagare med utländsk bakgrund att starta egna verksamheter.
Björn Berling, moderator, leder oss genom dagen.

Har du frågor, kontakta:
Vukica Bosnjak, tel 08-681 92 25
vukica.bosnjak@tillvaxtverket.se

Categories: Allmänt Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software