Home > seminarier > Om integration – roller och ansvar i Borås

Om integration – roller och ansvar i Borås

April 24th, 2012

Välkomna till en hearing om integration med företrädare för Borås stad, Migrationsverket, Arbetsförmedlingen, samt frivilligsektorn

Tid: 15 maj kl. 15:00-18:30

Plats: Mötesplats Norrby, Värmlandsgatan 22, Borås

Program

15:00 Om integration – Andreas Johansson-Heinö
16:00 Migrationsverket och Arbetsförmedlingen om roll och ansvar
16:20 Kaffe
16:50 Borås stad och frivilligsektorn om roll och ansvar
17:15 Panelsamtal

Medverkande:

Andreas Johansson-Heinö, statsvetare Göteborgs Universitet
Lena Palmén, kommunalråd, Borås stad
Stefan Bergman, enhetschef, Migrationsverket i Borås
Ulrica Ramsin, verksamhetssamordnare, Arbetsförmedlingen i Borås
Josef Nsumbo, pastor, Immanuelskyrkan i Borås
Moderator: Mikael Hermansson – politisk kommentator, Borås Tidning

Hearingen riktar sig till allmänheten, tjänstemän och politiker.
Anmälan till Daniel Uddling, daniel.uddling@svenskakyrkan.se, Telefon 033-17 94 47.
Arrangörer: Kyrkornas Flyktingrådgivning i Borås, Mötesplats Norrby, Föreningen Glokala Sjuhärad

Categories: seminarier Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software