Home > Allmänt > Basant Mela, Drakfestival 30 juni

Basant Mela, Drakfestival 30 juni

June 20th, 2012

Välkommen till Basant Mela den 30 juni 2012 i Brunna IP i Hallunda. Vi arrangerar denna händelse varje år och detta år kommer det vara mycket roligare. Det kommer att finnas Drakflygning, musikgrupper och dansgrupper, olika typer av stall, Mat & Dryck stalls, Brunna Mini Marathon 2012 för barn under 15 (maraton Startar kl 12:30) och mycket fler aktiviteter för barn.

Basant Mela startar från kl 12:00 till 18:00. Glöm inte tid och datum, annars missar ni det roliga! Fri entré, kom och ta med din familj och vänner också.

Hämta mer information om programmet här.

Welcome to Basant Mela on 30th June 2012 in Brunna IP in Hallunda. We arrange this event every year and this time coming with much more fun. There will be Kite flying, Musical groups and dance groups, Different kind of stalls, Food & Drinks stalls, Brunna Mini Marathon 2012 for childeren under 15 ( marathon Start kl 12:30) and much more activities for childeren.

Basant Mela will start kl 12:00-18:00. Don’t forget the time & date or else you will miss the fun !! Free Entry, come and bring your family & friends also.

Khawaja Maqsood, 0709236589
Organizers : Pakistanska Cricket & Kulturföreningen
ABF Botkyrka- Salem & föreningsrådet
Hallunda Norsberg
Lilla Pakistan Restaurant
Taj Mahal

Categories: Allmänt Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software