Home > Konferenser > Konferanse om alfabetisering, språk og arbeid

Konferanse om alfabetisering, språk og arbeid

October 15th, 2012

Vi har gleder av å invitere til høstens store konferanse om alfabetisering, språk og arbeid den 25.10. på Veitvet senter.

Innledere blir: Reni Dimova – prosjektleder ILLIAD, med deltakere fra 12 europeiske land, Rowena Buenaventura Teodocio – leder EMI, Linda Foss -Sørensen – seniorrådgiver HR Posten, Kosar Yaqub og Tone Ingulstad – lærere ved HERO Kompetanse, Beate Linnerud, seniorrådgiver VOX, Raena Aslam – leder MIR og Rolf U. Aakervik – seniorrådgiver MiA.

Konferansen blir åpnet av Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet.

Hvilke metoder fungerer best i forhold til alfabetisering og styrking av språkferdigheter på arbeidsplassen?

Dette er et spørsmål som ofte stilles av veiledere, lærere og arbeidsgivere. ILLIAD-prosjektet har fokusert på dette i 3 år, og har deltakere fra 12 land. I denne konferansen vil vi presentere noen av de mest interessante erfaringene fra inn – og utland.

Vi håper at du som veileder, lærer, arbeidsgiver, tillitsvalgt eller deltaker i kvalifiseringsprogrammer vil ha nytte og glede av konferansen. Etter lunsj vil vi ha en runde med kafedialog der blant annet deltakere fra Stella Røde Kors stiller som kafeverter.

Konferansen holdes på Veitvet senter, Chilensk kulturhus, 2. etg.
Stiftelsen Mangfold i arbeidslivet arrangerer konferansen i samarbeid med Enhet for mangfold og integrering, Oslo kommune, og Utviklings- og kompetanseetaten, Oslo kommune.

Påmelding gjøres ved å følge linken i denne e-posten. Deltagelsen er gratis, men det er begrenset antall plasser, så meld deg på nå om du vil sikre deg plass på konferansen den 25.oktober.

PÅMELDINGSLINK:
https://response.questback.com/stiftelsenmangfoldiarbeidsl/qvpkty5iiv/

Fullstendig program sendes med bekreftelsen på påmeldingen.

For spørsmål om konferansen, ta kontakt med:
Gunnhild Aakervik, tlf.: 91304146, e-post: gunnhild@mangfold.no

Velkommen!

Categories: Konferenser Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software