Home > Allmänt > Seminarium om analfabetism i Sverige

Seminarium om analfabetism i Sverige

October 17th, 2012

Ett seminarium om analfabetism i Sverige hålls på Hallunda bibliotek den 19 oktober!
Att kunna läsa och skriva är en grundläggande förutsättning för demokratisk delaktighet i ett modernt samhälle, och eftersom allt för många saknar dessa färdigheter i Sverige är det viktigt att frågan tas upp och diskuteras. De inbjudna gästerna till morgondagens samtal har lång och rik erfarenhet att dela med sig av, och vi hoppas att även publiken kommer att bidra med sina erfarenheter och kunskaper i frågan. Varmt välkomna!

Gäster:
Hillevi Larsson (riksdagspolitiker för Socialdemokraterna och medförfattare till motionen Den ökande analfabetismen i Sverige http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Forslag/Motioner/Den-okande-analfabetismen-i-Sv_GZ02Ub376/?text=true)

Mamadou Sene (framstående musiker och artist) http://www.botkyrka.se/Nyheter/Sidor/Mamadou-Sene-kulturguide-f%C3%B6r-Albyfamiljer.aspx

Qarin Franker (forskare) http://www.svenska.gu.se/om-oss/personal/qarin-franker/

Margareta Mörling (pedagog och författare) http://www.alfabetisering.se/forelasare.asp

Tid: 18:30-20:30
Plats: Hallunda bibliotek, Folkets hus.
I samarbete med Botkyrka kvinnoresurscenter och ABF Botkyrka/Salem

Categories: Allmänt Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software