Home > Allmänt > Dags för en human flyktingpolitik!

Dags för en human flyktingpolitik!

October 20th, 2012

Föreläsning: Dags för en human flyktingpolitik!
Måndag 5 november kl 18-21 @ Hammarkullens Folkets Hus Dagens svenska asyl- och flyktingpolitik utvisar människor till krig, förföljelse och tortyr. Familjer splittras vilket skapar hinder för skapandet av ett värdigt liv i det nya landet. Tusentals människor mister livet för att söka en fristad inom Europas höga murar. Hur ser en human flyktingpolitik ut? Vad kan vi göra för att förändra dagens orättvisa system?

Träffa Christina Höj Larsen som är riksdagsledamot och flyktingpolitisk talesperson för Vänsterpartiet. Hon kämpar dagligen för en human och rättvis flyktingpolitik i Sverige. En del av mötet kommer att tillägnas diskussion med publiken.

Mötet är öppet för allmänheten och gratis.

Arrangör: Vänsterpartiet Göteborg

Categories: Allmänt Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software