Home > Allmänt, seminarier > Invandrarforum 2012 i Jönköping 24 november

Invandrarforum 2012 i Jönköping 24 november

November 13th, 2012

Immigranternas Riksförbund anordnar årligen ett diskussionsmöte “Invandrarforum” med representanter för invandrarorganisationer och det svenska samhället.

Årets Invandrarforum anordnas lördagen den 24 november i Jönköping.
Tid Kl 12-17.
Plats: Sofiagården, Kapellgatan 8 (centrala Jönköping).
Från Resecentrum fortsätt Järnvägsgatan, sedan Västra storgatan fram till Kapellgatan.

Huvudtema:
Nyanlända invandrare och regeringens aktuella politik.
Inbjuden talare är kommunalrådet Anna Mårtensson, ordförande i Jämställdhets- och integrationsutskottet som ansvarar för jämställdhets- och integrationsfrågorna i Jönköping.
Den Libanesiska föreningen i Linköping samt föreningen Somaliska Ungdomars Hälsa och Integration kommer att presentera sina projekt.
IRF:s tidigare ordförande Miguel Benito gör en exposé över invandrarpolitikens brännande frågor. Mötet avslutas med en diskussion om dagens situation.
Underhållning.

Fritt deltagande. Meddela gärna ditt deltagande för planering av förfriskningar.
Alla är välkomna!
Anmälan: Jenalyn Sönnerhed, epost: Jenalyn.sonnerhed@gmail.com

Categories: Allmänt, seminarier Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software