Home > seminarier > Situationen för ofrivilligt återvändande irakier

Situationen för ofrivilligt återvändande irakier

December 4th, 2012

Kunskapsseminarium om situationen för ofrivilligt återvändande irakier

I skuggan av de stora konflikterna i Syrien, Gaza och Afghanistan som just nu dominerar i medierapporteringen finns flera andra länder där situationen är fortsatt svår. Miljöpartiet bjuder in till ett kunskapsseminarium i riksdagen om situationen för ofrivilligt återvändande irakier.

-Vi vill skapa en bild av situationen i Irak för dem som tvingas återvända. Vad möter de för verklighet, vilken roll spelar
religionstillhörigheten, när och var slutar Sveriges ansvar, säger Lotta Hedström, riksdagsledamot (MP) och moderator för seminariet.

I seminariet deltar bland andra Jabar Amin, riksdagsledamot (MP), Håkan Sandvik, Svenska kyrkan, Adris Hanna, Syriansk-katolska kyrkan, Mikael Ribbenvik, Migrationsverket och Sigun Meder, Iraksolidaritet.

I politikerpanelen ingår Maria Ferm (MP), Eva Lohman (M), Christina Höj Larsen (V), Ulf Nilsson (FP), Fredrik Lund Sammeli (S) och Annika Eclund (KD).

Tid och plats: Onsdagen den 5 december klockan 13.30-15.30 i riksdagen, ingång Riksgatan 2.

FÖR VIDARE INFORMATION:
Lotta Hedström, 070-995 73 90
MILJÖPARTIET DE GRÖNA
www.mp.se

Categories: seminarier Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software