Home > seminarier > Seminarium: Steg mot (=för) en fri invandring

Seminarium: Steg mot (=för) en fri invandring

January 10th, 2013

Seminarium: Steg mot en fri invandring

Bellmangatan 10 i Stockholm (T-bana: Slussen).
Programmet inleds 18:00.

När gruppen ansvarig för framtagandet av Centerpartiets nya idéprogram föreslår att partiet ska verka för en fri invandring, och nätverket Migro utkommer med boken “Migrationens kraft”, ändrar debatten kring invandringen till Sverige karaktär. Kring detta handlar även det nya numret av idétidskriften Liberal Debatt.

Den 16 januari klockan 17:30-20:00 ger Bertil Ohlininstitutet och Liberal Debatt ett seminarium kring fri invandring. Tre debattörer ger här sina tankar hur Sverige kan utvecklas för en friare invandring.

Seminariet genomförs i tankesmedjan Fores lokaler på Bellmangatan 10 i Stockholm (T-bana: Slussen). Medverkar gör:
Frida Johansson Metso, ordförande FARR – Flyktinggruppernas och asylkommittéernas riksråd och medlem av Migros skribentnätverk
Johan Hedin, riksdagsledamot och talesperson i migrationspolitiska frågor Centerpartiet
Karin Zelano, chef för tankesmedjan Fores migrationsprogram

Programmet inleds 18:00. Vid seminariet bjuds must, vin och lättare tilltugg utan kostnad. Anmälan sker i webbformulär eller via e-post till red@liberaldebatt.se.
www.ohlininstitutet.org

Categories: seminarier Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software