Home > kultur > Flykting i mitt eget land

Flykting i mitt eget land

January 26th, 2013

Kista kyrka tis 5 feb kl 19.15
SAMTAL I CENTRUM – FLYKTING I MITT EGET LAND
Hans Caldaras berättar om romerna förr och nu
Hans Caldaras är uppvuxen i tält och husvagn, ständigt jagad av diskriminering, mobbing, omgivningens fientlighet och en känsla av att aldrig passa in. Han har sen tonåren jobbat med rättvisefrågor, mot rasism och intolerans och som artist och författare. Under en kväll ger han oss sin historia och bjuder med kunskap och underhållning på en unik inblick i romernas historia och kultur.
Kista kyrka vid Kista torg, Vejlegatan 4
Fri entré. kaffe serveras från kl 18.45

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software