Home > Manifestationer > Demonstration mot Reva i Göteborg

Demonstration mot Reva i Göteborg

February 26th, 2013

Demonstration mot REVA!

Nya gränspolistjänster utlyses just nu i Göteborg – ett steg i att trappa upp och införa REVA även här.

Detta är en otroligt obehaglig och aggressiv politik som redan har pågått i Malmö i två år och nyligen införts i Stockholm.

Polisen trakasserar mörkhåriga och mörkhyade på gatan, upptäcks någon papperslös så kastas de ut ut landet. Ren rasism är vad detta är!
Så ta dig lite tid i veckan att mobilisera till detta – smsa, maila, facebooka och tala om för alla du känner! Dra också upp från sofforna dem som inte är så vana politiken eller som inte varit aktiva på en stund!

Reva måste stoppas!
Demonstration mot Reva kl 14 på lördag 2/3, Gustav Adolfs torg, Göteborg.

Categories: Manifestationer Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software