Home > Manifestationer > Demonstration mot REVA

Demonstration mot REVA

February 27th, 2013

9 mars 2013 15:00 till 17:00
Plats: Kungsträdgården, Stockholm
Arrangör: RBUF, RKUF och UMR

Rädda Barnens Ungdomsförbund, Röda Korsets Ungdomsförbund och Ungdom mot Rasism bjuder in till…

Kvissleby, Västernorrland: Nioåriga Hinok är född och uppväxen i Sverige. Nu ska han utvisas. http://www.dn.se/nyheter/sverige/nioarige-hinok-ar-fodd-i-sverige–nu-ut…

T-Centralen, Stockholm: Medborgaren Gonzalo står och väntar på en kompis. Polisen begär att han ska visa pass på grund av att han inte ser “svensk” ut. http://www.svt.se/nyheter/regionalt/abc/id-kollades-av-polis-for-att-han…

Både dessa exempel visar på en migrationspolitik som gått över från rättigheter till en hets om att minska “volymer” oönskade människor, eller öka antalet utvisningar oavsett vad konsekvenserna blir för vanliga människor. Inte bara den som är på flykt hamnar i trubbel, utan också den som är medborgare men på något sätt inte ser tillräckligt “svensk” ut.

Det är en utveckling som måste stoppas: vi ska ha en human migrationspolitik och inte på några villkor införa passtvång för svenskar som ser “annorlunda” ut i polisens ögon.

Därför bjuder vi in till demonstration mot utvecklingen och för förändring. Använd gärna tillfället till att sprida metoder och idéer om hur det går att motverka detta. Om din organisation vill göra en egen affisch för demonstrationen så går det också bra, vi kommer lägga upp allmänt material här också.

Vad är REVA? http://mattlo.se/motarbeta-reva-och-vad-galler-egentligen/
Vad händer när REVA genomförs? http://www.tidningenrepublic.se/a/enda-de-pratar-om-ar-radslan-polisen

Tid? Lördagen den 9 mars klockan 15.00
Plats? Kungsträdgården, Stockholm

Om du eller din organisation vill tala på demonstrationen kontakta sara@rbuf.se

Categories: Manifestationer Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software