Home > Manifestationer > Demonstrationer mot REVA i hela landet

Demonstrationer mot REVA i hela landet

February 27th, 2013

GÖTEBORG
LÖRDAG 2 MARS MANIFESTATION MOT DEPORTATIONER OCH REVA
14:00 på Gustaf Adolfs torg.

Reva (Rättssäkert och effektivt verkställighetsarbete), är ett projekt som Migrationsverket, kriminalvården och gränspolisen kom överens om 2010 för att utvisa papperslösa snabbare.

På grund av REVA – tvingades 25 procent fler papperslösa till utvisning 2012 än 2011, t.ex. till osäkra länder som Iran.

För att hitta de papperslösa har polisen, i strid med svensk lag, börjat kontrollera ID-kort för människor enbart för att dessa ser utländska ut.

Arr: Asylcentrum

MALMÖ
LÖRDAG 2 MARS: STOPPA REVA! DEMONSTRATION I MALMÖ
Vi möts på Möllevångstorget den 9:e mars klockan 15!
Arr: Aktion mot Deportation

STOCKHOLM
FREDAG 1 MARS: MASSPLANKNING MOT REVA
Arr: Asylrörelsen Stockholm och Studenter mot rasism

LÖRDAG 9 MARS: MANIFESTATION MOT REVA
Kl 15.00, Kungsträdgården.
Arr: Rädda Barnens Ungdomsförbund, Röda Korsets Ungdomsförbund och Ungdom mot Rasism mfl

UPPSALA
LÖRDAG 9 MARS: DEMONSTRATION MOT UTVISNINGAR OCH REVA
Kl 11:00 på Stora torget. Kom och demonstrera i Uppsala!

Categories: Manifestationer Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software