Home > kultur > Ingen riktig finne

Ingen riktig finne

March 20th, 2013

INGEN RIKTIG FINNE

AV MIKA RONKAINEN MED KAI LATVALEHTO OCH TAUNO LATVALEHTO och Anna Järvinen, Darya Pakarinen, Love Antell, Markus Fagervall, Mirella Hautala, Månskensorkestern, Hannu Kiviaho, Harri Mänty och Jukka Takalo

VINNARE AV DRAGON AWARD BEST NORDIC DOCUMENTARY På GöTEBORG INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2013

Premiär 22 mars.
För visningstider och trailern klicka här

Ingen riktig finne är en musikalisk roadmovie där en far (Tauno Latvalehto) och en son (Kai Latvalehto) beger sig ut på en resa som utvecklas till en musikalisk färd in i känslor och minnen av den finska immigrationen till Sverige; historier om skam, brott, alkoholism och familjehemligheter.
Till smäktande toner av finska emigrantsånger fyllda av längtan berättar filmen om inre och yttre exil, om rotlöshet och främlingskap och om de 600 000 finländare som på grund av arbetslöshet emigrerade till Sverige på 60-talet. Omkring 200 000 av dem återvände till Finland på 80-talet. Kai och hans far Tauno var bland dem som återvände.

INGEN RIKTIG FINNE HAR PREMIäR 22 MARS i Stockholm,Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Västerås, Norrköping, Umeå, Luleå, Växjö, Angered, Jönköping, Östersund, Visby, Märsta,Haparanda, Eskilstuna, Köping, Borås, Gävle, Sigtuna, Båstad, Borrby och Hallunda. Fler orter tillkommer.

Bilder finns på folketsbio.se. För ytterligare information kontakta:
Katrina Mathsson katrina@folketsbio.se 08 545 275 22

Folkets Bio AB Box 17099 Bergsunds Strand 39 104 62 Stockholm Sweden
info@folketsbio.se
———————-

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software