Home > Allmänt, kultur > Botkyrka internationella bokmässa 2013

Botkyrka internationella bokmässa 2013

March 9th, 2013

Europa retrospektivt – språk och identitet i dagens Europa.
Vilken är din historia?

Om Botkyrka internationella bokmässa
Botkyrka internationella bokmässa arrangeras vartannat år av biblioteken i Botkyrka, första gången 2011. Mässan var välbesökt och gjorde succé. Nu är det dags igen! Den internationella bokmässan äger rum 2-4 maj 2013.

Temat för årets bokmässa är Europa retrospektivt – språk och identitet i dagens Europa. Deltagarna kommer att samtala om europeisk identitet, språk och kultur med anknytning till litteratur och berättande genom film. Mässan syftar till att att lyfta fram styrkan i att äga flera språk och att främja litteratur och berättelser från hela världen.

Det blir tre dagar med fullspäckat program. Hemsidan uppdateras kontinuerligt under våren, så bokmärk gärna och följ uppdateringarna.

För programmet klicka här

Categories: Allmänt, kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software