Home > Konferenser > Språkrådsdagen 2013

Språkrådsdagen 2013

March 12th, 2013

Språkrådsdagen 2013

Årets tema är tillgänglighet, översättning och tolkning.

Varmt välkommen till Språkrådsdagen 2013!

Fakta
– Datum: 2 maj 2013, kl. 9:20–16:45
– Plats: Finlandsinstitutet, Snickarbacken 2–4, Stockholm
– Pris: 1 800 kr inkl. moms
– Sista anmälningsdag: 15 april
– Tolkning: Teckenspråkstolk finns
Anmälan
Välkommen med din anmälan senast den 15 april!
Anmälningsformulär

Program
Ur programmet:

– Anna Antonsson: Minoritetsspråk i sociala medier
– Rickard Domeij: Webbtillgänglighet i flerspråkigt perspektiv
– Paula Ehrnebo: Terminologiarbete på minoritetsspråk
– Niclas Hval: Att översätta eller inte översätta – hur främmande får en text vara?
– Lieselott Nordman: Översättning av offentliga texter – processarbete och teamwork
– Cecilia Wadensjö: Kontakt genom tolk
Dessutom delas årets stora språkvårdspriser ut:

– Minoritetsspråkspriset för främjandet och skyddandet av minoritetsspråken i Sverige
– Erik Wellanders pris för språkvårdsforskning
– Klarspråkskristallen för ett klart och begripligt myndighetsspråk.

Preliminärt program (pdf, nytt fönster)

Categories: Konferenser Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software