Home > kultur > Angereds KulturFEST

Angereds KulturFEST

March 15th, 2013

Lördagen den 23 mars
Angereds KulturFEST
En ovanligt folklig fest!

Välkommen till dans, musik, sång, hantverk, litteratur, utställningar, workshops, barnprogram, möten och mingel.

Ur programmet märks succéförfattarinnan från Gårdsten – Eija Hetekivi Olsson – som läser ur sin Augustprisnominerade bok Ingenbarnsland och för första gången i Blå Ställets trettiofyraåriga historia får vi se en kinesisk kulturuppvisning. Tillsammans med övriga inslag speglas här kraften, glädjen och bredden i Angereds konst- och kulturliv. Dessutom är det ett strålande tillfälle att umgås, knyta nya kontakter och kanske vara med och påverka Blå Ställets framtida verksamhet!

För att inte ”bara” få ett arkitektoniskt lyft bjöd Blå Stället alltså in intresserade för att få hjälp med frågan om hur vi gör Nya Blå Stället till en kreativ och spännande mötesplats. Målet är att engagera medborgarna och låta dem påverka både innehåll och arbetsformer när huset står klart.

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software