Home > Allmänt > Ensamkommande flyktingbarn — ett gemensamt ansvar

Ensamkommande flyktingbarn — ett gemensamt ansvar

April 3rd, 2013

3 april kl.18-20

Ensamkommande flyktingbarn — ett gemensamt ansvar

Margareta Pålsson är sedan 1 september 2012 landshövding i Skåne.
Hon har tidigare bland annat varit moderat riksdagsledamot, ordförande i
Utbildningsutskottet och kommunalpolitiskt aktiv. Utbildnings- och integrationsfrågor ligger Margareta varmt om hjärtat. Hon tycker att Länsstyrelsen och de skånska kommunerna måste samarbeta på ett tidigt stadium för att skapa fler platser för ensamkommande flyktingbarn. Barn som kommer till Skåne från andra länder ska ha möjlighet att bli delaktiga och bli en resurs i samhället. Föredraget följs upp med möjlighet till diskussion och att ställa frågor till landshövdingen.
Arrangör: Globalen
Plats: Kommendanthuset, Malmö Museer, på Malmöhusvägen 5.

Categories: Allmänt Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software