Home > Konferenser > Framtidens migration

Framtidens migration

April 8th, 2013

Framtidens migration
Gränser kommer och går men människans vandringar består. De äldre i vår del av världen blir allt fler och andelen av befolkningen som är i aktiv ålder minskar. Inte minst därför är invandringen en viktig fråga för den svenska arbetsmarknaden. Kan vi planera för framtidens migration? Hur behöver det svenska samhället förändras för att effektivast hantera den ökade invandring som kan bli nödvändig? Och hur ser perspektiven på migrationsfrågor ut i ett europeiskt perspektiv?

Samhällsvetenskapliga fakulteten bjuder in till en hearing kring framtidens migration. Deltagare:
Eskil Wadensjö, professor i arbetsmarknadspolitik vid Stockholms universitet och författare till Framtidskommissionens rapport Framtiden migration.
Cecilia Malmström, EU-kommissionär med ansvar för migrationsfrågor
Andreas Ollinen, politiskt sakkunnig på Justitiedepartementet
Frida Boräng, forskare vid Statsvetenskapliga institutionen och nyligen disputerad på en avhandling om välfärdsstater och migrationspolitik
Lisa Åkesson, docent i socialantropologi vid Inst för globala studier som forskar kring transnationell migration

Moderator: Staffan Dopping
——————————————————————————–
TID: torsdag 25 april, kl 14.15 – 16.00, med efterföljande mingel
PLATS: hörsal Dragonen, Sprängkullsgatan 19
ANMÄLAN: via vårt webbformulär. Anmäl dig senast 22 april. Icke anmälda kommer in i mån av plats.

Categories: Konferenser Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software