Home > kultur > CinemAfrika Filmfestival

CinemAfrika Filmfestival

May 6th, 2013

CinemAfrika Filmfestival på Turné på Angereds Bio på Lärjeåns Kafé &
Trädgårdar Ekevadsvägen 5 Angered
Inträde: 40kr

Torsdag 9/5 18.30

CinemAfrica Filmfestival Turné

*TEY*

Av Alain Gomis, Frankrike/Senegal, 2012, 86 min. ENGELSK TEXT
En man slår upp sina ögon. Det är hans sista dag i livet och han vet det.
Vad gör man med de sista timmarna av sitt liv? Vad gjorde man de år man
lagt bakom sig? Satché är mannens namn. Han emigrerade och har nu återvänt
till sin hemstad i Senegal, inte som en segrare utan som en som bara har en
dag kvar att leva. I långa tagningar får vi betrakta världen genom Satchés
ögon, familjen, frun, barnen, vännerna, älskarinnan, åldringarna. Var och
en bär vittnesbörd om vem han är, vem han har varit. Stadens gator och
skrymslen bär spår och minnen av hans närvaro. Hiphopartisten och Spoken
word-mannen Saul Williams gör en genialisk gestaltning av Satché i denna
magisk-realistiska film som hade premiär på Berlin Filmfestival 2012. En
stark emotionell film som ställer frågor om identitet, tillhörighet,
migration och på ett mästerligt sätt knyter ihop tid och rum.

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software