Home > Allmänt > Till frihetens försvar

Till frihetens försvar

May 22nd, 2013

Herbert Felixinstitutets seminarium den 28 maj

Med: Dilsa Demirbag-Sten
”Till frihetens försvar”

Dilsa Demirbag-StenDilsa Demirbag-Sten är författare och journalist och förekommer regelbundet på Expressens kultursida, Göteborgsposten och Östgöta correspondenten. Dilsa har en rad styrelseuppdrag och är idag verksamhetsansvarig för Berättarministeriet.

Dilsas arbete har ett starkt fokus på demokrati, mänskliga rättigheter och hon är en tydlig röst i den offentliga debatten om integration, migration och yttrandefrihet. Under kvällen kommer Dilsa att berätta om boken ”Till frihetens försvar” som hon gav ut tillsammans med Per Bauhn.

Plats:
Medborgarhuset, Södergatan 29, Eslöv.
tisd. den 28/5 17.30 – 19.00

Pris: 50 kronor. Medlemmar och studerande har fri entré.

Anmäl er här
0413-620 11
herbertfelixinstitutet [at] eslov [dot] se
www.herbertfelixinstitutet.se

Categories: Allmänt Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software