Home > seminarier > Almedalen: Origo – ett unikt samarbete mot hedersproblematik

Almedalen: Origo – ett unikt samarbete mot hedersproblematik

June 27th, 2013

Origo – ett unikt samarbete mot hedersproblematik
Få unga som lever i en hederskontext får den hjälp och det stöd de behöver för att kunna leva ett självständigt liv. Origo är ett nyöppnat resurscentrum mot hedersrelaterat förtryck och våld i Stockholms län, som ska ge stöd och vägledning till unga som utsätts eller riskerar att utsättas för hedersrelaterat förtryck och våld.

Medverkar gör bland andra Chris Heister (landshövding Stockholms län), Maria Backe (chef enheten för social utveckling, Länsstyrelsen Stockholm), Mats Löfving (länspolismästare, Polismyndigheten Stockholms län), Anna König Jerlmyr (socialborgarråd, Stockholms stad, M) och Dilek Baladiz (verksamhetsledare, Origo Stockholms stad).

Tid och plats: 2 juli, kl 15:00-16:30. Fenomenalen science center, Skeppsbron. Tält på gården.

Arrangeras av Länsstyrelsen Stockholm och Operation Kvinnofrid Stockholms län.

Läs mer om programmet

Categories: seminarier Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software