Home > kultur > Familjen Persson i främmande land

Familjen Persson i främmande land

August 15th, 2013

Familjen Persson i främmande land

en ny film av regissörerna bakom succéer som Vikarien och TV-serien Kvartersdoktorn
Åsa Blanck och Johan Palmgren

måndag 19 augusti, kl.15.00
på biografen Zita, Birger Jarlsgatan 37

FILMPREMIÄR 23 augusti i
Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Uppsala, Västerås, Norrköping, Eslöv, Östersund, Umeå, Luleå, Tollered och Hässleholm.Fler orter tillkommer.
I samarbete med CineSkåne kommer filmen att turnera på biografer i Skåne under hösten.

Per Persson lämnade Sverige för 40 år sedan. Med sin Land Rover körde han österut och hamnade till slut i Pakistan där han förälskade sig, bildade familj och kom att leva sitt liv. Per har uppfostrat sina döttrar till självständiga starka kvinnor, något som inte accepteras i Pakistan. Döttrarna börjar längta till Sverige och en dag kastar familjen loss mot lyckolandet, men landar i en husvagn utanför Hässleholm.

Folkets Bio AB Box 17099 Bergsunds Strand 39 104 62 Stockholm Sweden
info@folketsbio.se www.folketsbio.se

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software