Home > kultur > Bokpresentation på Rosengård

Bokpresentation på Rosengård

September 4th, 2013

Välkommen på bokfest i Rosengård

MKB Fastighets AB och tankesmedjan FORES bjuder in till fest för att fira boken ”I rörelse: möten i Rosengård 10 år senare” av Tove Lifvendahl.

2003 bodde författaren och samhällsdebattören Tove Lifvendahl under en period i Rosengård och boken “Vem kastar första stenen: Om stenkastning och utlänningar på Rosengård” väckte mycket debatt. Våren 2013 återvänder Tove till Rosengård för att skriva om vad som hänt på de 10 år som gått. Den 25 september lanseras boken ”I rörelse: möten i Rosengård 10 år senare” på torget i Rosengård.

Tankesmedjan FORES och MKB bjuder in till en kväll med tankar och mingel. Sydsvenskans politiska redaktör Heidi Avellan leder ett samtal om projektet mellan författaren Tove Lifvendahl och Anna Heide, CSR-chef på MKB Fastighets AB. Några av de som medverkar i boken kommer också att finnas på plats.

Datum: onsdag 25 september
Tid: 17.30 – 19.00
Plats: Örtagårdstorget i Rosengård, Bennets väg

Anmälan via formulär
Boken kommer att finnas till försäljning under kvällen. Vi bjuder på enklare mat och dryck.

Varmt välkomna önskar

MKB Fastighets AB och FORES

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software