Home > Allmänt > 18 december – invandrararbetarnas rättigheter

18 december – invandrararbetarnas rättigheter

December 20th, 2008 Leave a comment Go to comments

Den 18 december firas invandrararbetarnas rättigheter. Vi fortsätter på denna sida kampanjen för att Sverige ska ratificera FN:s konvention om invandrararbetarnas rättigheter.

Visserligen tycker vi i Sverige att alla invandrarnas rättigheter redan finns med i lagstiftningen. Vore det så, då är det bara att ratificera konventionen.

Kanske är det på det viset att vissa rättigheter vill man fortfarande inte riktigt kännas vid, och då är det bättre att låtsas. Därför kommer vi att under hösten gå igenom konventionen och se vad som Sverige brister i och vad som skulle kunna åtgärdas. Vi kommer också att arbeta för att Sverige blir ett av de första västeuropeiska länderna att teckna konventionen.
Du kan hjälpa oss.
Short version of the immigrant’s rights in the convention- in English
Förkortad version av invandrararbetarnas rättigheter – på svenska
UN’s International Convention – full text in English

Categories: Allmänt Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software