Home > Allmänt > Nybyggare behövs

Nybyggare behövs

September 18th, 2013

NYBYGGARE BEHÖVS 2013

Med rubriken i fokus bjuder stiftelsen IFS, Internationella Företagarföreningen i Sverige, i samarbete med Tillväxtverket in till denna konferens som arrangeras för fjärde året i rad.

Temat är liktydigt med mottot; lika möjligheter ökar tillväxten.

Bland andra medverkar Tillväxtverkets generaldirektör, Gunilla Nordlöf och

IFS VD, Maroun Aoun.

Idag drivs närmare 85 000 företag av personer med utländsk bakgrund och tillsammans sysselsätter de närmare en kvarts miljon arbetsföra människor. Företagare med utländsk bakgrund har stor vilja att låta det egna företaget växa och till att anställa fler än vad företagare med svensk bakgrund har.

Ändå finns det i dagens Sverige såväl synliga som osynliga hinder för att dessa företagare inte erbjuds samma möjligheter som infödda svenskar. Det innebär att den tillväxtpotential som dessa företagare besitter inte till fullo tas tillvara. Varför?

Det är en av många frågor som kommer att diskuteras.

Vi träffar dessutom kandidaterna till priset ”Årets Nybyggare” som

Kung Carl XVI Gustaf delar ut på Kungliga Slottet klockan 15.00 samma dag.

Björn Berling, moderator, leder oss genom dagen.

Tid: tisdag 22 oktober klockan 9.00–13.00 inkl. lunch
Plats: Spårvagnshallarna, Birger Jarlsgatan 57 A, Stockholm

Anmälan: skickas till linda.forsell@ifs.a.se senast måndag den 14 oktober

Ett mer detaljerat program skickas ut två veckor innan konferensen.

Varmt välkomna

/ IFS i samarbete med Tillväxtverket
ifs-inbjudan-22okt

Categories: Allmänt Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software