Home > kultur > Jag kallas Ernesto

Jag kallas Ernesto

October 9th, 2013

Jag kallas Ernesto
Benjamin Ávila, Argentina, 112 minuter

PREMIÄR 11 OKTOBER | FILM & SAMTAL Argentina 1979. Juan och hans familj återvänder efter en lång exil till sitt hemland för att delta i den militanta kampen mot diktaturregimen. Ständigt förföljda av polis och militär tvingas familjen leva med falska identiteter och påhittade namn. I skolan kallar Juan sig för Ernesto och lever i konstant skräck att bli avslöjad.

När han träffar Maria blir det svårare och längtan att få leva under sin egen identitet blir stor.

Språk: spanska, portugisiska
Argentinas Oscarsbidrag 2013 som bygger på regissören Benjamín Ávilas egen uppväxt.

Mer information här
Zita – Folkets Bio Stockholm
Birger Jarlsgatan 37, 111 45 Stockholm 08-23 20 20 zita@zita.se

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software