Home > Allmänt > Blå Ställets historia

Blå Ställets historia

October 14th, 2013

Ti 15/10 Blå Ställets historia – del 1.
Vilka visioner fanns när Blå Stället skapades i slutet på 70-talet?
Varför blev Blå Stället Sveriges första kulturhus i förorten?

Kl 18. Plats: Lärjeåns Kafé & Trädgårdar, Ekevadsvägen 5, Angered. Fri entré och fika.

Idag satsar Blå Stället på dialog tillsammans med Angeredsborna för att utveckla kulturverksamheten.
Nya visioner anpassade till nutiden. Men vilka tankar, värderingar och metoder fanns när huset byggdes?
Första delen i en miniserie om Blå Ställets historia. Samtal med publiken
Med Per-Olof Isaksson, medarbetare i Angereds förvaltning sedan 70-talet och Gloria Esteban, historiker och Angeredsbo.
Ett samarr med Blå Ställets Vänner.

PS: Just nu byggs vårt blå hus om och därför förlägger vi våra program till andra ställen i Angered.
Denna kväll på Lärjeåns Kafé & Trädgårdar – en för många fortfarande okänd oas – som vi nu har ett nära samarbete med.
Så välkommen til gröna Angered!

Categories: Allmänt Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software