Home > Allmänt > Bok om Rosengård

Bok om Rosengård

October 21st, 2013

Bokpresentation “I rörelse: Möten i Rosengård 10 år senare”

På vilket sätt är Rosengård i rörelse? Hur påverkar mediarapporteringen hur vi ser på så kallade utanförskapsområden? Vilka aktörer har varit avgörande för den positiva utvecklingen som Rosengård upplevt de senaste 10 åren? Vad kan vi lära av Rosengård?
I samband med lanseringen av vår nya bok “I rörelse: Möten i Rosengård 10 år senare” anordnade vi en bokfest på Örtagårdstorget i Rosengård. Den 11 november presenterar vi den för stockholmspubliken. I panelen medverkar bland andra författaren Tove Lifvendahl och integrationsminister Erik Ullenhag.

Välkomna!

Datum: 11 november
Tid: 08.30-09.30 (frukostmacka till självkostnadspris från 08.00)
Plats: Bellmansgatan 10, Stockholm (t-bana: Slussen/Mariatorget)
Anmälan: Webbformulär eller via hanna.sodling@fores.se
Arrangör: Fores.

Categories: Allmänt Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software