Home > Allmänt, kultur > Film som en tribut till Mandela

Film som en tribut till Mandela

December 16th, 2013

CinemAfrica Filmfrukost – A Tribute to Mandela

Söndagen den 22 december kl 11.00, på Bio Rio, Stockholm

“During my lifetime I have dedicated myself to this struggle of the African people. I have fought against white domination, and I have fought against black domination. I have cherished the ideal of a democratic and free society in which all persons live together in harmony and with equal opportunities. It is an ideal which I hope to live for and to achieve. But if needs be, it is an ideal for which I am prepared to die.”
Nelson Rolihlahla Mandela 1918 – 2013

Film: Rewind
Sydafrika, 2009, 48 min
Regi: Liza Key
Plats: Bio Rio, kl. 11, 22 december 2013

Samarbete: Bio Rio, CinemAfrica och Tempo Documentär Festival
Vi möter offren från apartheidtiden, men till och med bödlarnas bön om förlåtelse får plats i REWIND, som har sitt ursprung i rättegången med namnet The Truth and Reconciliation Commission (även kallad The Amnesty Hearings), tio år efter de ohyggliga massakrerna på 21 000 människor. I Rewind: A Cantata for Voice, Tape and Testimony plockar kompositören Philip Miller inte bara upp meningar från brottsberättelserna, utan lika ofta mikrofontesterna, gråten, suckarna och ångesten, och formar sedan alltihop till ett verk. Fragmenten blir en hymn till sanningen, till den helande kraften i att vittna och – kanske, om det är möjligt – att förlåta.

Categories: Allmänt, kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software