Home > Allmänt > Minoritetsspråkspris

Minoritetsspråkspris

January 20th, 2014

Vem bör få årets minoritetsspråkspris?

Var med och föreslå vem som ska bli 2014 års pristagare av Språkrådets minoritetsspråkspris. Priset kommer att tilldelas en person eller organisation som gjort betydelsefulla insatser för minoritetsspråken i Sverige. Det kan till exempel gälla språkpolitiskt arbete, tolkning och översättning eller pedagogiskt arbete. Pristagaren utses av en jury och priset delas ut på Språkrådsdagen den 8 maj 2014.

Alla som vill kan föreslå en pristagare. Nomineringen formuleras på en särskild blankett och ska vara inlämnad senast fredagen den 14 februari. Mer information om hur nomineringen går till finns på Språkrådets webbplats: http://www.sprakradet.se/minoritetspriset.

För ytterligare information, välkommen att kontakta
Riina Heikkilä, 08-455 42 24, riina.heikkila@sprakradet.se

FAKTA OM INSTITUTET FÖR SPRÅK OCH FOLKMINNEN
http://www.språkrådet.se

Categories: Allmänt Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software