Home > Konferenser > Samtal om rasism och etik

Samtal om rasism och etik

April 8th, 2014

För dig som vill veta mer och delta i öppna samtal om rasism och etik välkomnar Bibliotek Huddinge till en heldagskonferens.
Konferensen sker i samarbete med Regionbibliotek Stockholm.

Vi har bjudit in framträdande skribenter och debattörer som belyser rasismen i dagens Sverige med internationella perspektiv. Under konferensen presenteras också den nya boken ”Bryt upp! Om rasism och etik” där flera av de inbjudna gästerna medverkar. Klara namn hittills är Tobias Hübinette, Alejandro Leiva Wenger, Katarina Mattson, Victoria Kawesa, Oivvio Polite, Anna-Stina Takala och Nick Jones, men flera gäster tillkommer! Fullständigt program för dagen kommer inom kort. Dagen avslutas med ett trevligt bokmingel med vin/alkoholfritt alternativ och tilltugg. Inom kort presenteras hela programmet för konferensen!

När? Fredagen den 23 maj
Var? Folkets Hus i Huddinge centrum

Mer information på http://regionbiblioteket.se/kalendarium/bryt-upp-en-konferens-om-rasism-och-etik/

Categories: Konferenser Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software