Home > Allmänt > MINE:s 10-ÅRSJUBILEUM MED ÖZZ NÛJEN!

MINE:s 10-ÅRSJUBILEUM MED ÖZZ NÛJEN!

April 10th, 2014

MINE:s 10-ÅRSJUBILEUM MED ÖZZ NÛJEN!
Välkommen till vårt 10-årsjubileum, 3 juni i Malmö, där vi förutom en tillbakablick på åren som gått kommer att lansera vår diskussionskortlek Mångfald eller enfald? Özz Nûjen – som använder humorns hjälp till att inspirera, tänka till och tänka om – kommer prata om mångfaldsarbete i arbetslivet: Verklig mångfald.

Datum: Tisdag 3:e juni.
Tid: 15.00–18.00.
Plats: Hos PwC, Anna Lindhs plats 4, Malmö.

Mångfald eller enfald? är framtaget i samarbete med Ungdomsstyrelsen och tänkta som en igångsättare för det viktiga samtalet rörande mångfald. Hur ser det ut hos er? På vilket sätt är er chef en förebild för dessa frågor? Ses språkbrytning hos er som ett tecken på språkkompetens?

MINE är en ideell förening vars syfte är att verka för ett integrerat arbetsliv där mångfald förknippas med tillväxt. För med större mångfald följer såväl ekonomisk tillväxt som verksamhetsutveckling. MINE har nu funnits i 10 år och under dessa år åstadkommit just mångfald framför enfald.

Vi har bland annat haft mer än 2 500 personer som under åren deltagit på våra föreläsningar och workshops, 150 mentorspar som gått igenom MINE:s program, över 250 deltagare på våra karriärevent, utbildat 37 kulturagenter, gett ut 1 bok, vår tidning Nyans, handledningsguide för mentorer och mycket, mycket mer.

Under minglet kommer vi titta lite bakåt på vad vi gjort, och se framåt på vad som kommer att göras. Men framförallt diskutera den viktigaste av frågor: mångfald eller enfald?

Categories: Allmänt Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software