Home > kultur > Jag och mina två mammor

Jag och mina två mammor

May 7th, 2014

Premiär 9 maj: Jag och mina två mammor
Regi: Jung Henin & Laurent Boileau, Belgien/Frankrike, 72 min
Film: Zita, Folkets bio.

Jung Henin fo?ddes i Sydkorea men adopterades, liksom o?ver 200 000 andra koreanska barn under 70-talet, till va?st. Jung växer upp och ka?nner endast till na?gra fa? detaljer om sitt liv i Korea: hans fo?delsea?r och beskrivningen adoptionsbyra?n skrivit. Jag och mina tva? mammor a?r en vacker och stark film med dokumenta?ra inslag som bero?r uppva?xtfra?gor vi alla ka?nner igen oss i. Tillho?righet, identitet, familj och starka ka?nslor skildras med sa?ker penna och vackert foto.

Jag och mina två mammor är en ungdomsfilm och visas dagligen 9-18 maj i Barnens Bios program.

Film & Samtal: Tobias Hübinette
Fredag 9 maj kl 18.30

Forskaren Tobias Hübinette från Mångkulturellt centrum samtalar kring filmen och om sin forskning. Samtalet leds av Jonas Söderqvist.

Här finner du övrig repertoar och visningstider

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software