Home > Manifestationer > Tylösandsveckan

Tylösandsveckan

May 23rd, 2014

Tobias Billström besöker Halmstad

På måndag 26 maj besöker migrationsminister Tobias Billström Halmstad och Tylösandsveckan.

Tid och plats
Talarpass
Tid: 11.30-12.20
Plats: Hotel Tylösand, Tylöhusvägen, Halmstad

Paneldebatt
Tid: 14.00-14.40
Plats: Hotel Tylösand, Tylöhusvägen, Halmstad

Där kommer migrationsministern att tala om den svenska migrationspolitiken i ett EU-perspektiv för att därefter delta i en paneldebatt. Debatten anordnas av tankesmedjan Fores och går under rubriken “Arbetskraftsinvandring behövs- ett samtal bortom nyhetsrubrikerna”. Deltar i debatten med Tobias Billström gör också Karin Magnusson forskarassisten på Malmö Institute for Studies of Migration, Diversity and Welfare, Henrik Emilsson doktorand i migration och etniska relationer, Sofia Nerbrand chefstrateg Region Skåne och Ella Niia ordförande för Hotell och restaurang.

Tylösandsveckan arrangeras årligen och är en mötesplats som berör områden inom offentlig verksamhet. På måndag är temat Mötesplats migration med särskilt fokus på arbetskraftsinvandring.

För mer information om Tylösandsveckan klicka här

Categories: Manifestationer Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software