Home > seminarier > Dagens organiserade rasism

Dagens organiserade rasism

May 29th, 2014

Ingen människa är illegal och Stiftelsen Expo bjuder in till Föreläsning om dagens organiserade rasism

2014-05-30 16:00-18:00
Kvinnofolkhögskolan, Göteborg

Genom att sätta oss in i hur den rasistiska organiseringen ser ut, kan vi också lättare utveckla strategier för att bemöta den! Hur ser dagens politiska miljö som sprider rasism och intolerans ut? I och med valåret ökar aktiviteterna och därmed också behovet av kunskap om hur rörelsen fungerar. Maria-Pia Cabero från stiftelsen Expo går igenom aktörerna, deras budskap och propaganda, samt deras metoder.

När?
Fredag 30 maj. Vegansk fika och information om IMÄI från kl. 16.00. Föreläsning från kl. 16.20.

Var?
Matsalen, Kvinnofolkhögskolan, Masthuggstorget. Spårvagn 3, 9 och 11 till Masthuggstorget.

Tillgänglighet?
Lokalen är tillgänglig för rullstol och permobil.

Varmt välkomna!

Categories: seminarier Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software