Home > kultur > Silvana Imam

Silvana Imam

June 26th, 2014

Folkets Bio gästas den 3 juli i ALmedalen av Silvana Imam, rappare med rötter i Syrien och Litauen och aktuell med nyligen släppta EP:n När du ser mig • Se dig.

Folkets Bios program i Almedalen sträcker sig från morgon till kväll torsdag 3 juli och är startskottet för en serie filmer och samtal om makt, motstånd och rättvisa, som fortsätter fram till valet i september och efter det. Silvana Imam inleder en exklusiv förhandsvisning av Göran Hugo Olssons film Om våld, som har svensk biopremiär 15 augusti.

Var: Folkets Bio Visby, Adelsgatan 39 (Bio Roxy)
När: 3 juli kl. 20.00.
Hur: Gratis entré. Begränsat antal platser.

Silvana Imam: När Du Ser Mig • Se Dig
Spotify: http://open.spotify.com/album/5slPXymVI92WzU4ckyk3DA
iTunes: https://itunes.apple.com/se/album/nar-du-ser-mig-se-dig-ep/id880564961

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software