Home > kultur > Marknadsafton

Marknadsafton

June 27th, 2014

SOMMARTEATER 2 0 1 4
MARKNADSAFTON
Vilhelm Mobergs komedi
ASPÖ GÅRD
TEATER AGORA
22/6 – 26/6 och 30/6 – 4/7 kl. 19.00
Föreställningen är ca 80 min.

Nybildade Teater Agora sätter upp Vilhelm Mobergsklassiska komedi vid dansbanan på Aspö stadsbondgård
i Skövde. Scenen ligger nere vid den lilla sjön. Två kvinnor och två män i övre medelåldern kämpar med att lista ut vad som lönar sig mest – Vem ska bli ihop med vem? Vad kostar det? Vem är bästa kapet?
Biljetter: Turistbyrån Skövde 0500-44 66 88 ticnet.se
Gruppbokning info: 0760-24 05 11
marknadsafton@hotmail.com

Programmet kommer att presenteras i direkttolkning på arabiska. Klicka här för affischen på arabiska

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software