Home > kultur > Almedalen

Almedalen

July 2nd, 2014

Från Dror Feiler till Silvana Imam

Imorgon torsdag 3 juli kl.9.00 inleder Folkets Bio ett fullspäckat program i Almedalen med brandtal för kulturen, samtal och debatt och en exklusiv förhandsvisning av filmen
Om våld (Concerning Violence)

på Bio Roxy, Adelsgatan 39

Förste brandtalare är Dror Feiler, mannen som gjort Här kommer Pippi Långstrump till en symbolisk kampsång mot rasism

Hela programmet

Brandtal för kulturen
Varje programpunkt inleds med ett brandtal. Talarna är:
Dror Feiler, tonsättare, musiker, konstnär och aktivist. Ordförande för föreningen European Jews for a Just Peace och en av initiavtagarna till och talesperson för Ship to Gaza.
FATTA, en rörelse som kämpar mot sexuellt våld och för samtycke i praktik och lagstiftning.
Kudzai Chimbaira, skådespelare, aktuell i Europa, Europa – en antinationalistisk kabaré av Konstgruppen Ful i samarbete med bandet The Knife, som hade premiär 1 juli i Almedalen.
Silvana Imam, rappare med rötter i Syrien och Litauen, som nyligen släppte EP:n När du ser mig • Se dig.

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software