Home > kultur > 5 folk festival

5 folk festival

July 8th, 2014

5FolkFestival
5 FOLK FESTIVAL

PROGRAM 10 JULI KUNGSTRÄDGÅRDEN

11.00 Minoritetstältet öppnas för allmänheten *
GRATIS DANSLEKTIONER med våra kända danslärare.
Dansbanan
16.00 Gabriela Gutarra – Flamenco
16.30 Matti Alenius – Finsk Tango
17.00 Heléne Don Lind – Klezmerdans
Stora Scenen
17.30 festivalen öppnas på stora scenen.
17.40 Jesse Piisinen
18.10 Jannes Frickeboda
18.45 Bahtale Roma
18.55 Sternfall
19.45 Svarta safirer
20.30 Tack för oss och välkomna åter den 17 Juli i Kungsträdgården.
*Kom till tältet och ta en fika med Sveriges nationella minoriteter. Vi kommer att ha utställningar, böcker och informationsmaterial till dig som är intresserad. Glöm inte att ta med dig dansskorna, här kommer det att svänga!
È Romani Glinda i samarbete med Parkteatern Kulturhuset Stadsteatern

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software