Home > Allmänt > Minnesceremoni för Förintelsens romska offer

Minnesceremoni för Förintelsens romska offer

August 1st, 2014

Erik Ullenhag deltar i minnesceremoni för Förintelsens romska offer och går i prideparaden

Lördagen den 2 augusti deltar integrationsminister Erik Ullenhag vid minnesceremonin för att hedra Förintelsens romska offer och offren för den så kallade Zigenarnatten, då 3000 romer drevs till Auschwitz-Birkenaus gaskamrar.

Efter ceremonin kommer integrationsministern gå i Prideparaden tillsammans med EU-minister Birgitta Ohlsson, utbildningsminister Jan Björklund och jämställdhetsminister Maria Arnholm.

Program:
Erik Ullenhags anförande vid minnesceremonin börjar kl. 12:15, Raoul Wallenbergs torg.
Prideparaden avgår kl. 13:00 från Mariatorget.

Categories: Allmänt Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software